Известие

Collapse
No announcement yet.

Копчето за багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Копчето за багажника

Абе колеги бе я кажете копченцето за багажникка дето е в жабката има ли си отделен бушон щото спре да ми отваря багажника, въобще не се чува да прещраква!!!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

ти пък ме уби!!! при мене никога не е работило и мислех че е просто за фасада там... значи се отваря багажника и от там ли ше се окаже??? бре... бях чел че работи,но никога не съм го виждал на "живо"....
    иначе знам (виждал съм снимка по западни форуми) че се маха копчето май и се зачистват клеми ако не се лъжа.....но да каже някой който знае..
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

купувате по една каса бира
      отивате при венци и сте 6ти номер
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ами остава да кажеш адреса за доставка на бирата, че не го знам
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
          ами остава да кажеш адреса за доставка на бирата, че не го знам
          е пиши му лс на венци и се разберете - не казвай че не знаеш кой е венци

иначе теоретично и аз мога ти я оправя ама зимам мноо скъпо - пия ром ))

Comment

A аз като взех моята си мислех че това копче не работи - защото се опитвах да отворя багажника когато колата е запалена - а то се оказа , че работи само когато е с изключен двигател и не е не контакт
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
              A аз като взех моята си мислех че това копче не работи - защото се опитвах да отворя багажника когато колата е запалена - а то се оказа , че работи само когато е с изключен двигател и не е не контакт
              тва е само при твойта така

Comment

Псолютно! Аз миналата зима рекох да сложа нещо в багажника докато загрява колата (след като я запалих), после пазачът на паркинга нещо ме отплесна, та съм тръгнал отхлупен Задното стъкло не се беше размразило и не видях навреме гафа, добре че пак пазачът ме алармира на излизане

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Ееееееее мойто не е така ма шот с бат Бобо го правихме и са работи по всяко време
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ей Пропър бачка си копчето разбира се, ма не съм разбрал още на къв принцип щото не бачка от както ми падна акумолатора и след туй заби, не ще! А м/у другото моята хубавица си е пак целичка, големи майстори се оказаха ония от Варна, ако някой има проблеми със счупено по бронята е тва е телефона на шефа 0897882788 Веско се казва, обадете му се, няма грешка просто!
                    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                    sigpic

Comment

Колко е полезно , човек да си чете просто ей така...образователно.

Ето са ново откритие , утре ще се заровя в жабката , да издирвам копчето.
                      Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Баси...намерих си копчето...а даже и работи.

А ако си бях сменил и амортесъорите на капака , вероятно щеше да се отваря сам?
                        Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
                          Баси...намерих си копчето...а даже и работи.

А ако си бях сменил и амортесъорите на капака , вероятно щеше да се отваря сам?
                          Не. Ама поне нямаше да се затваря сам.
                          Last edited by b_angelov; d.m.y г., 19:42.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

копчето не работи при запалена кола - моето поне работи само при загасен двигател
                            sigpic
                            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                              копчето не работи при запалена кола - моето поне работи само при загасен двигател
                              Правилно!
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                              X